Колеги просто не се сдържах и реших да ви се похваля.Понеже останаха малко пари от каското и реших да си сложа нови циферблати които да светят червено,както и всички копчета.Снимките са през деня и са от телефон и не са много качествени,изглеждат малко розово но всъщност са кърваво червени.По късно може да направя и нощни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новите ми плазмени циферблати на 156
Collapse
X
-
В xtuners ми ги правиха,но цената няма да ви хареса-410,иначе без копчетата сигорно е по малко(дизаина вие може да си го изберете по ваши виждания без проблем) със всички копчетата(тези на климатроника не можаха да ги направят червени)и да питам имали такива които са фабрично червени(оранжеви)да си сложа
Добре че беше каскотофен
Comment
-
Браво, добре е станало..., дано не вади очите вечер.
А колко ти излезе тая дяволия?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщениеВ xtuners ми ги правиха,но цената няма да ви хареса-410,иначе без копчетата сигорно е по малко(дизаина вие може да си го изберете по ваши виждания без проблем) със всички копчетата(тези на климатроника не можаха да ги направят червени)и да питам имали такива които са фабрично червени(оранжеви)да си сложа
Добре че беше каското"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Бре човек... толко ли нема неща за ремонт по тая кола, че си даваш парите за такива неща...Ашколсун! Това са едни нови амортисьори почти да речем.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Бях гледал някъде подобни за по 210-230 лв,пак комплект за всички уреди,дори мисля че бяха с гаранция.
Иначе еваларка....вечер е страшно,лично съм виждал как светят.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
Comment